Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämpöverkkoon voidaan liittää yhtä hyvin niin uudet kuin vanhatkin kiinteistöt ilman suuria investointeja, jos kiinteistön sijainti sen mahdollistaa. Säädöillä lämpö saadaan kohdennettua juuri haluttuun kohteeseen ja näin voit itse vaikuttaa lämmityskustannuksiisi.

Hyviä syitä liittyä kaukolämpöön

  • Kaukolämpö on ympäristöystävällistä
  • Laitteet ovat edullisia, yksinkertaisia ja toimintavarmoja
  • Laitteet mahtuvat pieneen tilaan
  • Huoltotarve on vähäinen eikä nuohousta tarvita lainkaan

Huolehdimme lämpöliittymästä

Kun liityt kaukolämpöön, saat liittymismaksulla meiltä kiinteistösi kattilahuoneeseen liitosjohdon eli talohaaran ja lämmönmittauskeskuksen. Liittymismaksuun sisältyvät kaikki siihen liittyvät maanrakennus ja rakennustekniset työt. Talohaara on Punkaharjun Lämpö Oy:n omaisuutta ja me huolehdimme sen huolloista, korjauksista ja kunnossapidosta eli siitä, että lämpö tulee varmasti mittauslaitteisiin saakka.

Lämmönmittauskeskuksen jälkeen tarvitset lämmönjakokeskuksen, joka sisältää muun muassa lämmönsiirtimet, joiden avulla lämpö siirtyy kiinteistön omaan patteriverkostoon. Lämmönjakokeskuksen mitoitus, hankinta ja siihen liittyvät asennustyöt kuuluvat asiakkaalle. Näihin laitteisiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä LVI-urakoitsijan puoleen.